Snel navigeren

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Shocktoberfest? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan of organiseer een eigen busreis als je met een grote groep bent.

Voor groepen hebben zij leuke beloningen, zoals gratis bus- en/of entreeticket(s).

Ga voor meer informatie naar de website van Eleven Travel!

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Shocktoberfest? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de voorkant van het station verschillende buslijnen richting de Maaspoorthal. Check 9292.nl voor de actuele vertrektijden.

Parkeren

Routebeschrijving

Shocktoberfest wordt gehouden bij Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Marathonloop 1, 5235 AA, ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor Shocktoberfest kosten €10 en kunnen bij de event locatie aangeschaft worden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Shocktoberfest. Deze staan aan de straat voor de locatie Maaspoort Sports & Events. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Marathonloop 1, 5235 AA, ‘s-Hertogenbosch aan te houden.